Startelva: Martin P - Alex, Hampus, Mats, Morten - Falk, Johan G, Kristoffer, Anders S -
Erik och Daniel S

Avbytare: Daniel P, David C och Sami

Vi började ganska bra men skapade bara några hörnor som inte blev speciellt farliga.
Första målchansen i matchen kom när vi tappade bollen när i stort sett alla låg högt uppe och de kunde komma 2 mot 1 från mittlinjen men där Mats förtjänstullt lyckades bryta. Fyra min senare kom istället 1-0 till dem på ett mål som nog var offside - i vilket fall som helst var han fri från en bit över mittlinjen, rundade Martin i målet innan han säkert slog in den.

I 25:e min kvitterade Falk ur snäv vinkel sedan Kristoffer brytit dem högt upp innan han levererade bollen till Falk. 5 min senare hade Anders S ett skott i stolpens utsida och inte långt därefter räddade Martin ett friläge för dem. I 40:e min var det Falks tur att frispela Kristoffer som ur lika snäv vinkel som Falk tidigare satte 2-1 till oss.

I andra halvlek hade de en hel del fina lägen men sköt antingen rakt på Martin eller precis utanför målramen. Bl.a. hade de 3 jättechanser i samma anfall i 72:a min. Då
hade vi redan i 64:e min ökat till 3-1 genom Sami som blev helt ren med målvakten
efter pass från Daniel P och som, sedan deras målvakt agerat lite tamt, lätt kunde slå in bollen. Vi hade också ett par bra chanser i 2:a halvlek utöver målet och sedan de missat ovannämnda trippelchans kändes det som om de gav upp och efter det skapade